Julen i bilder (och en glögguppdatering)

 

 

 

 

 

 

 

Maten är ju extremt viktigt hos min familj! På julafton fick vi besök av min brors flickvän och hennes familj, och vi bjöd på en ganska traditionell skandinavisk julmiddag med köttbullar, sill, lax och pappas fina kardemummabröd. Jag gjorde en inte lika traditionell chokladpudding till efterrätt, med grädde och ingefära. Blev riktigt gott! Julmorgonen inleddes med eggs benedict, frukt, ostar, och mycket kaffe. Och så klart eggnog!

 

Här kommer en liten glögguppdatering!

Oskar meddelar att han brukar även ha i pomeransskal och torkad ingefära (som gör det säkert ännu godare). Och så kan det bli lite stark med 3 dl vodka i (men man får väl smaka av!). Jag gjorde 2 sats med det jag gjorde, så antagligen kan man blanda i typ 1,5 dl.

Men god och len var den! Jag är inte stor på russin och grus i glöggen. Så för mig passar det här utmärkt!

 

God fortsättning!

 

 

2 Responses to “Julen i bilder (och en glögguppdatering)”

  1. Charlotta says:

    Gott nytt år till dig! Och åh, vilken underbar katt – ser ut precis som den som den elaka gubbens katt i James Bond, den han sitter och klappar i var och varann film. Coolt!

    Hoppas att du får en fin nyårsafton!