Åka bort, helst igår…

Jag vet, snart blir det sommar.  Men just idag känns det avlägset.  Och dammigt.  Så får man blodad tand när man åker bort lite.  Så passar jag på att drömma mig bort till förra årets semesterresa till Ile de Ré.

Jag och bästa Malin-vännen åkte via London och hälsade på Ullis som jobbade på vårt kontor tidigare.  Där åt vi massa god mat, som vietnamesiskt…

Och fantastiskt french toast.

Sen flyg vi ner till La Rochelle och över bron till lilla Ile de Ré.  Där fanns det mängder med musslor att äta.  Och tydligen fantastiskt potatis, så fantastiska så jag fick bara två, och de smakade faktiskt… potatis.

Det fanns även fantastiskt kladdiga efterrätter…

Och fina stränder att mumsa på.

Så fick man försöka undvika alla barnvänliga crepes- och pizzasrestauranger och hitta några få guldkorn, där man kunda äta goda fiskrätter.

Och dricka baljor med kaffe på bästa hotellfrukosten.

Vill åka.  Och äta.

2 Responses to “Åka bort, helst igår…”

  1. charlotta says:

    ile de ré är fantastiskt! där hände min familj en hel del när jag var liten. har inte varit där på flera år nu, men borde helt klart skriva upp det på hit-borde-vi-åka-igen-listan.