Hemma hos: Netti och Eirik

Igår så var det heldags matmaraton hemma hos Netti och Eirik när vi firade Netti som fyllde år. Det börjades med champagnebrunch komplett med äggröra, joghurt med bär, surdegsbröd, fruktsallad, kaffe, juice… ja, allt!

 

Fick ta en lite matpaus och spela sällskapsspel och umgås lite. Men snart så satts det igång en snittverkstad av stora proportioner!

 

Här kommer resultatet: Laxspett med ingefära och wasabisås, tunnbrödsrullar med ren och pepparrot, toast med kantarellpesto, rågsnittar med västerbottenost och hjortron, vattenmelon med feta och mynta, chevrébollar, och till sist sockerkaka med lemon curd, jordgubbar och grädde.

 

Sedan gick jag, utklädd till Mary Poppins, och mötte upp Rödluvan, eftersom vi skulle på fest hos en geisha och en vildvittra.

Återkommer med några recept!

November 6, 2011 | | Posted in: Festmat | Comments Closed

Comments are closed.