Ektorpet

Om lite mer än två veckor så byter jag jobb. Det är roligt fast tråkigt, spännande men nervöst. Just nu så försöker jag bara njuta av de sista veckorna med mina fantastiska kollegor och hitta på lite grejer tillsammans. Som igår, när vi åkte till Waldemarsudde och gick på utställning.

 

Även om Lars Wallin-utställningen var bra, så var höjdpunkten kafferasten efteråt på <a href=”http://www.waldemarsudde.se/xserveringen.html”>Ektorpet</a>. (Min avdelning gillar att fika: det vet alla.) Det blev blåbärs-toscapaj…

 

…knapriga brownies med kokostäcke (det här blir höstens nästa bakprojekt!), kardemummakaka…

…och några jordgubbstårtor. Och givetvis mycket kaffe. Kan även rekommendera restaurangen Prinsens kök inne på självaste museet. Och det är säkert ännu trevligare utan varenda en av stadens pensionärsdamer på museibesök.  För då blir det rätt trångt, kan jag säga.

September 15, 2011 | | Posted in: Tips | Comments Closed

Comments are closed.