Ken’s

 

Varje gång jag kommer hem till Hawaii är det högst på listan att åka till Ken’s House of Pancakes, gärna med min bror. En av mina bästa mattraditioner! Ken’s har funnits i 30 år och där finns många i personalen som har jobbat lika länge. Inredningen lika så. När man väntar på maten kan man t.ex. leka med gräddburkarna (har hört att mini grädd- och mjölkförpackningarna, som de där små prickiga Arla-mjölkar man får på tåget,  kallas mini-moos!). Man kan äta från hela menyn dygnet runt.

 

 

Slut på köttbullar! Nej!

 

 

I alla fall så blev det burgare för oss, min bror beställde en SUMO Grinder! En extra stor portion så att säga. Min blev en Paniolo (cowboy) BBQ variant. Tyckte inte att den var så mycket mindre.

 

 

När man beställer någonting från Sumo-menyn så blir det gong-slag (syns lite här bakom sumobrottaren)  när rätten är på väg ut. Då ska hela personalen ropa “Sumo!!!”. Väldigt spännande!

 

 

När man är klar så får man rulla ut till bilen, oberoende på om man ätit en Sumo portion eller inte. Om man inte stannar till i deras Tapa Room för en drink…

 

 

 

December 21, 2011 | | Posted in: Tips | Comments Closed

Comments are closed.