Tidig lördagsfrukost

Idag var det tidigt upp och ut och cykla till Kungsholmen då jag skulle möta bästa Lina och Minna på frukost.   Vi alla gick i samma klass men nu hinner man träffas ganska sällan med allas jobb och liv som kommer i vägen.  Så fick det bli lör kl. 9 och det blev ju fint det!  Gröt- eller flingfrukost med ost- och skinksmörgås och juice och kaffe.  Bästa sättet att börja helgen, med fina vänner och stadig frukost.

Jag åt en flingfrukost med fantastisk müsli, som man även kan köpa hem!  Bageriet 1935 på Rålambsvägen 65.

3 Responses to “Tidig lördagsfrukost”

  1. minna says:

    BÄSTA frukosthänget!!

  2. charlotta says:

    jag gillar hela grejen med att äta frukost tillsammans! igår hade vi knytfrukost med vår kompis (som praktiskt nog råkar bo precis under oss). jättemysigt!